Buku pengurusan Masa untuk dijual!!

Posted by zikri husaini on Saturday, February 20, 2010

Salam semua, zik ingin menjual buku Motivasi yang banyak manfaatnya.
Maklumat lajut:-


Tajuk Buku :         Pengurusan Masa lebih berkesan dalam 21 hari.
Harga :                 RM 20.00 (tidak termasuk kos penghantaran)
Keadaan buku:-   Agak usang, tetapi masih boleh dibaca.


 Berminat? hubungi zik di ruangan contact atau email di zikrihusaini@gmail.com call@sms zik di 0132220569

{ 5 comments... read them below or add one }

emma said...

how much that book???

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

Just rm20... :-)

etuza said...

Salam zik,

alala...i meet u lagi lah tadi round2 jalan-jalan ke blog kekawan..hai bisnes namak..cute dairy tu..mcamana oder..please to explain me. hehe!

wanshah said...

berape kos penghantarannya zikr? macam best. rasa nak beli pun ada. :-) pengurusan masa memang sangat penting.

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kos rm 5... so total rm 25 je... kalau betul berminat.. bagitau je..hehe..