Iphone 5c klone korea untuk dijual rm400.00

Posted by zikri husaini on Monday, March 3, 2014



Assalamualaikum.

Gua nak tolak barang baik punya.
IPhone 5S  Yellow Clone....
 

PROMO !!!.
RM400 + Free Screen Protactor
Ram 1Gb.
Memori 8Gb Real !!..
Processor Dualcore 1.2ghz
Camera 8mp
Display ios7 > Android 4.2.2
Boleh masok case ori..

Condition 9/10. 
warranty : Seminggu





Phone Gold/Black/Silver
+Battery (AA / APPLE)
+User guide TEBAL / NIPIS
+Box
+Mini USB
+Charger(Ori/Clone AA)
+Earphone
+Screen Protector Diamond!

 
WIFI : Yes
Fit Original Case & Battery : Yes
Personal Hotspot : YES
GPS : Yes
IPS Screen : Yes
3G : Yes
Bluetooth : Yes
Single Nano SIM
With APPLE LOGO @ Open Screen / Start Up, Front Back Cover. 

Perbezaan iPhone 5S Clone Dengan iPhone 5S Original..
Handphone Clone Terbaik
(Sila tekan see more, ada 10 perbezaan)
1. First Skali..Software..Ori pakai sistem IOS dan ade ID utk setiap fon...Tapi Clone nye pakai Android, tak perlu ID untuk fon..

2. Display (Interface) dia Sama macam original..Susunan icon dan menu tu sama dengan original..Gesture dia pon sama dengan original..Kalau Slide dari bawah, kluar shorcut untuk music.Kalau Slide dari atas, kluar notification..

3. Facetime ade jugak kat clone..tapi tak boleh pakai..

4. Harga !!..harga clone ni RM400 jee..harga original 2600 kot utk yang Gold...Harga Jauh berbeza..

5. Appstore, Bila tekan dekat Appstore...dia akan masok Playstore utk Clone...Jadi xperlu nak bayar ape2 untuk download..Just download App macam samsung jgk..

6. Fingerprint memang xde clone ni...HP harga 400 xleh nk buat yang fingerprint..kalau ade..harga memang melambung...

7. Bateri dia dah dduk dalam, Jadi tak boleh cabut, Batry original pon x boleh pakai..Batery kne tukar yang clone je kalau dah kong.

8. Casing boleh pakai yang original dkt clone ni..

9. Bluetooth boleh dengan handphone biasa sebab dia pakai android..bukan IOS....

10. Memori Internal dia sekarang dah 16GB..Model paling Latest....untuk sesape yang tak tahu....iPhone xleh masok memorikad..sbb memori dia dah duk dalam...

Terima Kasih..harap membantu kepada sesiapa yang nak membeli atau yang tak nak membeli...Harap jangan berfikir Negatif yee..


Berminat sila emailkan ke zikrihusaini@gmail.com

{ 0 comments... read them below or add one }